Tävlingsinformation

Klasser/kravprofil

300 lag – 10 000:- i vinstsumma till ett herrlag och ett damlag i RXklassen – t-shirtar till alla atleter – lunch, vatten och frukt  för två dagar ingår i anmälningsavgiften  – fri tillgång till alla aktiviteter under festivalen Move That – grymma utställare – massa publik och full festivalstämning! 

Vi på CrossFit Ängelholm älskar den grymma kemi som uppstår när människor möts genom rörelse och det vill vi fira genom att bjuda in till ett annorlunda CrossFitevent.

Oavsett om du tävlar, om du är funktionär eller om du är publik så ska vi denna dag fira allt det vi tycker är grymt i livet. Det är det Celebrating Awesomeness står för – en helhet!

Därför känns det också naturligt att GRYM 2017 hålls i samband med Move That – en utomhusfestival som firar rörelse för både kropp och själ.

Som atlet får du tillgång till hela festivalområdet och alla aktiviteter som erbjuds där kostnadsfritt, du får t-shirt och lunch båda dagarna samt tillgång till fri massage på atletområdet.

Lagen i Move That är Herr/Herr, Dam/Dam. Tonår kör individuellt.

För att göra det till en rättvis tävling har vi valt att snegla på Swedish Throwdown vars upplägg känns grymt – dvs med kvaltävlingar på lördagen och uppdelning i respektive klass på söndagen.

Kravprofil:

RX/Intermediate tävlar i samma klass på lördagen. Sen delas de upp efter resultat i RX eller Intermediate på söndagen. Alla som har tävlat i mer än två-tre nybörjartävlingar kan tävla här.

35+ Kör samma heat som RX/Intermediate på lördagen och Intermediate på söndagen men resultat räknas för sig.

45+ Kör samma heat som RX/Intermediate på lördagen och Intermediate på söndagen men resultat räknas för sig.

Nybörjare: Du som är helt nybörjare eller tävlat i max 2 nybörjartävlingar innan. En rolig förstatävling!

Tonår: Ni kör helt egna åldersanpassade event. Fokus är roliga event med grundövningar som alla som tränar i en box klarar av.

NoSkillAtAll: Vad är CrossFit? Har du aldrig tränat i en box men ändå är bonnastark – välkommen att mäta din styrka mot andra grymma!